Историја на компанијата

САЛСА е семејна компанија основана во 2007 година од семејство Салтировски, управувана од Александар Салтировски.

Профил на компанијата

Go to Специјализирано знаење и искуство

Специјализирано знаење и искуство

▶ Класични и спортски женски панталони и здолништа

Go to Специјализирана технологија и опрема

Специјализирана технологија и опрема

▶ Континуирани инвестиции во нови технологии

Go to Капацитет на производство

Капацитет на производство

▶ До 200.000 готови единици за облека за годишно годишно

Go to Вработени

Вработени

▶ 84 high profile employees with decades of practice in the textile industry

Фактори за успех

▶ Стабилен и квалификуван тим - нашите вработени се нашето богатство

▶ Стабилен и континуиран развој и раст

▶ Состојба на уметничката технологија

▶ Квалитет и продуктивност

▶ Чиста околина и еколошки решенија

  • Сигурен партнер

  • Точно-на-време испорака

  • Високо квалификувано и искусно управување